Magazin Amsta Publishing

VA RECOMANDAM
Dezvoltare personala pentru oameni isteti

Dezvoltare personala pentru oameni isteti

Steve Pavlina

Steve Pavlina este recunoscut la nivel mondial ca fiind cel mai de succes blogger pe probleme de dezvoltare pe...

detalii

NEWSLETTER

E-mail :
Trimite
Cum pot cumpara ?

Editura AMSTA Publishing va ofera posibilitatea sa comandati on-line orice carte din colectiile sale.
        
Pentru a comanda trebuie ss parcurgeti urmatorii pasi:
  • In primul rind va invitam sa consultati oferta noastra si sa va selectati cartile dorite apasand butonul de „Cumpara“ prezent in dreptul fiecarei carti.
  • In cosul dvs. de cumparaturi veti avea toate cartile selectate in numărul de exemplare dorite.
  • Daca doriti sa schimbati numarul de exemplare pe care doriti sa le cumparati modificati in casuta „Cantitate“ numarul dorit si apasati butonul „Actualizeaza cos“.
  • Daca doriti sa renuntati la un titlu, treceti in casuta „Cantitate“ cifra zero si apasati butonul „Actualizeaza cos“.
  • Apasand pe link-ul „COSUL MEU“ se vizualizeaza comanda dumneavoastra cu exemplarele si cantitatile dorite. In cazul in care doriti sa renuntati la cumparaturile facute apasati butonul „Goleste cosul“.
  • Dupa adaugarea in cos a cartilor dorite apasati butonul „Comanda“. Se va deschide fereastra "Finalizare comanda" , unde trebuie sa alegeti tipul de client , respectiv "persoana fizica" sau "persoana juridica". Prin aceasta confirmare, veti arata ca sunteti integral de acord cu toate datele din comanda (produse, cantitati).
  • Dupa ce ati finalizat comanda, completati cu atentie campurile anexate comenzii cu datele dumneavoastra complete si autentice. Pentru a nu intampina probleme la ridicarea coletului, ele trebuie sa corespunda cu cele din actul dumneavoastra de identitate.
  • Pentru persoanele juridice care doresc sa li se elibereze factura fiscala sunt necesare: numele firmei, numarul de inregistrare de la Registrul Comertului, codul fiscal si contul bancar, cat si numele bancii la care este deschis contul respectiv. Factura se va livra o dată cu comanda dumneavoastra.
  • Va recomandam sa completati si adresa de e-mail la care veţi primi o confirmare a comenzii cat si comunicarile ulterioare ale editurii.