Magazin Amsta Publishing

VA RECOMANDAM
Dezvoltare personala pentru oameni isteti

Dezvoltare personala pentru oameni isteti

Steve Pavlina

Steve Pavlina este recunoscut la nivel mondial ca fiind cel mai de succes blogger pe probleme de dezvoltare pe...

detalii

NEWSLETTER

E-mail :
Trimite
Implineste-ti visurile... disciplinat!
ISBN: 978-606-92058-2-2
Numar pagini: 248
Format: 13,5 x 20,5 cm
Anul aparitiei: 2011
35
LEI
cumpara

Implineste-ti visurile... disciplinat!

Josh Linkner

Colectia: Motivational

Un sistem testat pentru a-ti dezvolta creativitatea.


Pe masura ce economiile si pietele mondiale continua sa se schimbe, companiile sunt nevoite in mod constant sa faca reduceri de costuri, sa-si automatizeze procesele de productie sau sa gestioneze mai bine riscurile. Desi sunt niste elemente importante pentru succesul in afaceri, nu putem trece cu vederea forta care ne poate duce la prosperitate, motivul pentru care fiecare companie exista inainte de toate, sursa implinirii atat in business, cat si pe plan personal: creativitatea.
Cu ajutorul povestilor ilustrative, al exemplelor din lumea reala si al exercitiilor amuzante si practice, Linkner le arata liderilor si creatorilor de echipe cum sa devina imediat mult mai eficienti in descoperirea noilor cai catre solutii mai profitabile.
Lucrarea, foarte flexibila, demonstreaza clar modul in care poate fi folosita creativitatea in aproape orice domeniu; chiar si cele mai birocrate corporatii isi pot cultiva astfel creativitatea, devenind mult mai competitive in piata din ziua de azi, caracterizata de o continua schimbare.

JOSH LINKNER este fondator si presedinte al ePrize, un jucator dominant in industria promotiilor, care a lucrat cu 74 dintre cele mai puternice 100 de branduri din lume. Este antreprenor, cunoscut interpret de jazz si un orator motivational solicitat. A castigat cateva premii in business, tehnologie si design, printre care se numara Antreprenorul Anului, de la Ernst & Young, CEO-ul Anului, de la Automation Alley si Directorul Anului, din Detroit.

Aprecieri la adresa lucrarii „Implineste-ti visurile… disciplinat“

„Pe pietele din ziua de azi, extrem de competitive, cea mai importanta resursa de care dispune orice companie este gandirea creativa a oamenilor sai. In lucrarea de fata, Josh Linkner traseaza o harta care va ajuta fiecare persoana, echipa si companie sa ajunga la un nivel mai mare de creativitate. Este o calatorie la capatul careia vei gasi idei mai bune si vei avea o gandire mult mai revolutionara – iar cei care o vor parcurge pe toata se vor simti foarte bine“.
– Bill Ford, presedinte executiv, Ford Motor Company

„O harta a drumului catre ideile noi si revolutionare, care ii va ajuta pe liderii de companii, indiferent de nivelul ierarhic, sa isi declanseze creativitatea astfel incat sa ajunga la potentialul maxim. Aceasta carte importanta este obligatoriu de citit daca vrem sa facem fata in noua era a afacerilor si a vietii“.
– Charlene Li, fondator, Altimiter Group, autoare a lucrarilor Groundswell si Open Leadership

„La Zappos, una dintre principalele valori pe care le-am imbratisat este sa dai dovada de spirit de aventura, sa fii creativ si deschis la minte. Lucrarea de fata te poate ajuta sa ajungi la potentialul tau creativ maxim“.
– Tony Hsieh, CEO, Zappos.com si autorul lucrarii Delivering Hapiness

„Josh Linkner este un lider de companie exceptional, care a infiintat o firma de succes, dar si o cultura organizationala care incurajeaza angajatii sa isi atinga potentialul maxim“.
– Jennifer M. Granholm, guvernatorul statutul Michigan

„Exista o multime de oameni de afaceri care au de invatat de la muzicienii de jazz. Zilele in care te conduceai dupa rezultate au disparut demult – acum victorios iese cel care improvizeaza. Daca nu vei domina piata, aceasta va ajunge sa te domine ea, mai devreme sau mai tarziu – si nu va fi foarte placut. Lucrarea de fata te ajuta sa eviti aceste capcane si iti ofera o abordare sistematica pentru a deveni castigatorul care improvizeaza“.
– Keith McFarland, autorul lucrarilor The Breakthrough Company si Bounce 


„Se spune adesea ca exista visatori si cei care actioneaza la modul propriu. Nimeni pana acum nu a mai prezentat atat de clar drumul dintre «a visa» si «a face» asa cum a facut-o Josh Linker in Implineste-ti visurile… disciplinat. O lectura obligatorie pentru inovatorii si creatorii care trec de partea de executie si fac astfel incat visurile sa devina realitate“.
– Dan Gilbert, presedinte si fondator al Quicken Loans
si proprietar majoritar al companiei Cleveland Cavaliers

„Creativitatea alimenteaza motorul dezvoltarii care duce la rezultate. Implineste-ti visurile… disciplinat  ne ofera sfaturi practice si o harta inspirationala a drumului, pentru a trece de la imbunatatirile treptate la progresele radicale. Josh Linkner a studiat cu succes unele dintre cele mai creative companii din lume si ne-a aratat cum sa procedam“.
– Jeff DeGraff, profesor la Ross School of Business, Universitatea din Michigan, Ann Arbor, autorul lucrarilor Leading Innovation si Creativity at Work

„Inovatia la locul de munca este factorul care permite companiilor sa exceleze si sa depaseasca asteptarile clientilor. In aceasta carte obligatoriu de citit, Josh Linkner ne ofera sfaturi concrete pentru o creativitate din ce in ce mai mare in orice companie, astfel incat sa se poata dezvolta si sa aiba succes pe piata extrem de competitiva din ziua de azi. Implineste-ti visurile… disciplinat  ne prezinta modalitati amuzante si incantatoare prin care atat echipele, cat si persoanele de la fiecare nivel organizational sa fie motivate. O recomand calduros!“.
– Curt Avallone, director de marketing, Sears

„Toate acele zile pe care le-am petrecut visand imi pot fi acum utile. Implineste-ti visurile… disciplinat  te ajuta sa iti exprimi creativitatea. Merita citita!“
– Keith Crain, presedinte si CEO, Crain Communications

„In lucrarea de fata, Josh Linkner ne ofera un ghid pentru incurajarea si protejarea creativitatii – unul dintre putinele avantaje din mediul extrem de competitiv al pietei. O recomand calduros liderilor si consilierilor din orice companie care vrea sa se dezvolte“.
– Victor E. Parker, managing director, Spectrum Equity Investors